I dag udkommer ‘Efterår’

Kategorier Udgivelser

Min nyste papbog handler om alle de ting vi laver eller spiser i efteråret. Alt det der kendetegner efteråret i vores dagligdag. Den var noget så utrolig hyggelig at lave, for der er noget helt særligt over hver årstid, og det er en yndlingsopgave at samle stemningen i en lille papbog med små fotos.

Så nu kan jeg kun håbe, at små læseheste vil holde lige så meget af bogen, som jeg gør, og som yngstebarnet herhjemme <3

Det skriver forlaget:

Solid papbog om alt det, vi laver om efteråret

Efteråret er på vej. Træernes blade bliver gule, brune og røde, og til sidst falder de af. Udenfor rusker vinden i træerne, og regnen slår mod ruderne. I september tager vi på kastanjejagt og plukker saftige æbler. I oktober klæder vi os ud og pynter op til halloween, og i november hygger vi indenfor med kage, tæpper og noget varmt at drikke.

“Efterår” er en solid papbog til de mindste læsere af grafisk designer og forfatter Karin Hald. Den er fuld af genkendelige og farvestrålende fotos af alle de ting, vi forbinder med efteråret, og den egner sig godt til styrkelse af ordforrådet og begrebsindlæring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *