Glædelig jul

Kategorier Jul, Jul 2023

I dag startede langsomt, men det viser sig at vi faktisk har et stramt program i dag, med gavebytning rundt omkring, kirkegårdsbesøg, madlavning, Disneys juleshow og alt det andet der høre den 24’ende til. I dette øjeblik spørger mine børn om jeg ikke nok vil spille med dem, og jo, det skal vi! Julen handler for mig mere end noget andet at sørge for at mine børn får den bedste jul, og gode minder som de kan bære med sig hele livet.

Så jeg vil smutte, og ønske jer alle en rigtig dejlig juleaften.

PS. der er planlagt lidt mere aktivitet på bloggen her de næste par dage, dagene op til jul har været som de plejer, alt for forhastede, men trods alt ikke for stressende og altid hyggelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *