Det er skønt som man allerede kan mærke foråret i luften og ikke mindst spotte de fine forårsblomster som vintergæk og erantis. Der er så meget grønt der er ved at pible op allerede og jeg synes det er særligt spændende i år hvor jeg har en anden have end jeg havde sidste år på denne tid. Så jeg glæder mig helt utrolig meget til at opleve haven skifte fra vinter til forår. Det bliver magisk.

I marts vil jeg …

… i teateret med min mand

… holde påskeferie med påskefrokoster, skattejagter og påskeægsjagt med familien

… tage på legepladser med børnene i takt med at vejret bliver bedre

… fuldføre mit igangværende skriveprojekt

… tage til forårets gymnastikopvisninger

… se mine sidste nye papbøger komme fra tryk og lave de to jeg er i gang med færdig

… opleve vores nye have skifte til forår for første gang og jeg glæder mig ikke mindst til forhåbentlig at kunne plukke mine første rabattere sidst i marts OG så vil jeg sørge for at få beskåret planterne til i haven.

… blive helt færdig med hjemmebiblioteket og endelig gøre det til det jeg altid har drømt om

… bestille en ny seng til yngstebarnet, som er ved at gro ud af den gamle seng

… glæde mig til at stå med fotobøgerne, som jeg har lavet de sidste to måneder, i hånden

… plante krydderurter i mit nye højbed

… tage flere billeder, af mine børn, af naturen, af alting

… bestræbe mig på at blive lidt mere opfindsom med madpakkerne

… spise mindre salt og kød

… prøve noget nyt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *