Vores go to Club Sandwich

En af vores yndlings aftensmadsretter er en good old club sandwich. Der er bare et eller andet over kombinationen af karry, bacon og kylling, og i min elsker jeg at tilføje avocado, det spiller bare max.

Jeg har det også med at overfylde min club sandwich. Se billedet allernederst, men så er der rester til dagen efter.

Til to store club sandwich:

Ingredienser:

Godt sandwich brød

2 kyllingebrystfiletter

1 pakke bacon

1 håndfuld crisp salat

1/2 agurk

1 avocado

1 rødløg

2 dl creme fraise 15%

1 tsk karry

Fremgangsmåde:

Steg bacon på panden, læg dem tilside på et par stykker køkkenrulle når de er færdige. Skær kyllingen i små mundrette stykker og steg det på panden i baconfedtet indtil det er færdig.

Skyl crisp salat og agurken. Pluk lidt crisp salat og skær skriver af agurken. Skær ligledes rødløg og avocado i skriver.

Put brødet i ovnen eller rist det.

Bland dressing af creme fraise og karry.

Saml nu sandwichen ved at starte med dressing på brødet. Så grønt og til sidst kødet. Spises med det samme, men gem rester til dagen efter. Der smager det også dejligt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *