Mine top 5 sommerdufte

Her er de top fem dufte der i øjeblikket minder mig mest om sommer eller som jeg bruger mest i øjeblikket. Fra toppen og ned, hvor den sidste på listen af sommerduften over dem alle.

Aerin – Amber Musk har delikate noter af kokosnød og vanilje, men med gennemtrængende noter af træ, rose og varme krydderier. Den minder mig om en varm sommeraften, hvor der ligger følelser i luften og hvor havens blomster er ekstra parfumerende.

Red Roses af Jo Malone dufter rigtig meget af roser. Det er faktisk en stor rosenhave man sprayer ud fra flakonen. Men for mig er det ikke for meget overhovedet. Jeg synes den dufter skøn. Jeg bruger den gerne alene eller sammen med nogle af Jo Malones andre parfumer.

Duften af Niveas solcreme er med i min top fem for den er for mig indbegrebet af sommer. Ja, man burde nok vælge en solcreme som var parfume-fri, men der er bare noget ved duften som skaber en sommerstemning og følelse som jeg ikke ville være foruden. Jeg synes det er svært at sige hvad den dufter af, men den minder mig sand på en træterrasse som er blevet varmet op af solen.

Byredo – Tree House roomspray dufter som den lyder. At en træhytte oppe i de øverste grene, med en rebstige der forbinder den til jorden. Den perfekte duft til at skabe en hyggelig stemning.

Bronze Goddess af Estée Lauder dufter af indbegrebet af sommer. Det er min ultimative yndlings sommerduft. Den dufter rigtig meget af vanilje og kokosnød, så meget så den er mere tropisk i duften end Amber Musk er det. Sandeltræ og rav-duft er nogle af basetonerne og de passer simpelthen sammen som en drøm.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *