Valentines day – hvad skal vi se?

Der findes mange holdninger om Valentines Day derude i verden –  skide amerikanske holiday – men for mig er det bare en rigtig god undskyldning, for at fejre kærligheden. For mig er det selvfølgelig også nemt, for kærligheden mellem mig og min mand er nem og altid værd at fejre.

Selv hvis det tidligere har været umuligt at gøre på dagen, f.eks. hvis han måske har skullet arbejde, så har jeg alligevel selv brugt dagen i kærlighedens tegn, enten ved at se en romantisk komedie eller læse en romantisk bog og så har vi fejret det sammen på et andet tidspunkt.

Nogle gange har vi gået all in på romantik med en aften med god mad og musik og dans på restaurant. Men oftest (særligt de hverdagsaftener) er det bare blevet markeret med god mad, en biograffilm, eller film hjemme – måske brætspil, eller hvad nu vi lige har lyst til.

I år bliver det den helt klassiske med film hjemme, med masser af popcorn og slik. OG god mad selvfølgelig. Vi har jo ham den bette, så selvom jeg er i dansehumør, så må jeg nøjes med det hjemme på stuegulvet. Men vi holdte faktisk også en lille datenight med en god film og masser af chips i lørdags (hvor billederne er fra) – men helt ærligt kan man have for mange af dem? Altså aftener med god film og godt selskab. Ikke chips … er ret sikker på at man kan få for mange chips. 

 

 

Har du brug for lidt filminspiration, så er her hvad jeg er faldet over på netflix og viaplay, som er nogle af mine favorits:

 

Netflix:

The Notebook
den ultimative kærlighedshistorie <3 Det er faktisk også en af mine mands favoritter – but.. there will be tears

Grease
sådan en skøn vintage perle. Så lige lidt af den her forleden, den holder bare 100% stadig. Ihh.. jeg knuselsker den

Twilight
engang imellem får jeg lyst til at gense Twilight, men det er ikke i år. Jeg var en af dem der var totalt skudt i Twilight da den kom frem, for den forener to ting jeg elsker: fantasy og store kærlighedshistorier

Clueless
endnu en cult, skøn vintage perle – denne her bygger på Jane Austens roman Emma, og det kan man mærke. Historien er god og kærlighedshistorien er sød

What Woman Want
åh, jeg husker da den her kom frem, hold da op jeg så den mange gange. Den er noget SÅ sjov

Love actually
er rigtig manges favorit, og jeg synes også selv den er god, men det er ikke en af de helt store favoritter, men den er virkelig underholdende

When we first met
den her ved jeg faktisk ikke noget om, den er ny, men den er på listen fordi jeg tænker at det ville være en meget mulig kandidat til vores valentinsdag

How to loose a guy in 10 days
er også en af de sjovere og samtidig er det en meget hyggelig kærlighedshistorie. Jeg har faktisk lidt lyst til at gense den

The Bounty Hunter
er måske den mest actionpræget romantisk komedie på listen, og det siger egentlig ikke så meget om den. Men den er rigtig sjov

 

 

Viaplay:

Beauty and the Beast
den smukke og ikke mindst super gode nye live-action udgave

Fortryllet
Hylende morsom – som i VIRKELIG sjov

Twilight
ja, den er også på viaplay

Fifty Shades of Grey
mens nogle er i bio for at se den tilsyneladende dårlige 3’er, så ligger 1’eren og 2’eren på Viaplay. Jeg kunne godt lide bøgerne, men jeg har aldrig rigtig helt kunnet forene mig med hvordan filmene er blevet

La la land
det blev ikke en instant favorit faktisk, men jeg synes den var god og jeg skal helt sikkert gense den snart, og måske den så vinder ind hos mig

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *