De sidste 3 film jeg har set #1

Efter vi har fået den bette gut, så er den tid vi bruger i biografen væsentligt formindsket. Faktisk formåede vi at bestille billet til Thor: Ragnarok to gange, men vi kom aldrig afsted grundet en masse forskellige ting, men primært: pasningsbesvær. For F. hvor er det svært, at finde nogen der kan passe bebsen i 4-5 timer! Og et tager det jo rask væk, når man skal køre i biografen, være der i god tid, se forfilm, se den lange film og køre hjem igen.

Heldigvis er vi ret gode til at se film hjemme, og vi får da også set præmiere filmene så snart de bliver frigivet. Vi kan nemlig slet ikke vente. Vi er store filmelskere og vi nyder at se film sammen. Og heldigvis har vi faktisk næsten identiske filmsmag. Når vi så ser de her store film, så gør vi altid lidt ud af det. Vi ser dem altid i stuen, hvor vi har husets største fjernsyn (og ikke i sengen som vi er forfalden til når det er serier) og så diverse andre fornødenheder.

 

Mine top film essentials: 

Min dyne eller et tæppe (det er altid koldere i stuen, og det er så hyggeligt med tæppe eller dyne)

Popcorn

Andet slik eller chips

 

 

 

 

 

De sidste tre film vi har set:

 

Thor: Ragnarok (købt)

Åh, den her er jo simpelthen så GOD! Mega underholdende, hylende morsom og ja, jeg var ret stor fan af Thor filmene i forvejen, så jeg følte at jeg kun kunne blive skuffet, men det blev jeg virkelig ikke. Slet ikke. Udover et godt sammenskruet plot, så var der også den vidunderlige duo Chris Hemsworth og Tom Hiddleston – for slet ikke at tale om skønne skønne og dygtige Cate Blanchett, som virkelig driver filmen fremad.

Noget andet ret cool ved den her film, er ikke kun at det er en tre’er i Thor universet, men den hænger også sammen med resten af Marvels serier, så der var et par personer der var skønne gensyn og jeg skal derfor ikke vente så længe til at gense Thor og Loke i Avengers.

Åh, jeg kommer til at gense den her igen og igen. Jeg har faktisk allerede lyst til at gense 1’eren i serien. Eneste minus var, at der var et par bipersoner fra de tidligere Thor film, der blev lidt for hurtigt glemt. Det kunne de godt have gjort bedre.

 

 

Blade Runner 2049 (lejet på yousee)

Jeg kan ikke huske Blade Runner 1. Min mand siger, at han kan huske, at jeg sagde jeg kedede mig under den – så det er nok derfor. Og efter at have set den nye Blade Runner, forstår jeg hvorfor. Jeg kedede mig også her må jeg sige.

Altså ja, jeg burde på papiret kunne lide den her, men historien er der bare ikke. Altså den er flot, skuespillet sidder der og jeg værdsætter virkelig også verdensopbygningen, men jeg har svært ved sådan rigtig at relaterer til hovedpersonen. Måske fordi han er som han er – det giver god mening i forhold til hans baggrund, men han er jo dybest set bare en tom skald, og det gør bare at han ikke er særlig interessant at følge.

 

 

Seven (set på netflix)

Det her er en ældre film fra 1995, men jeg har aldrig set den. Min mand havde. Heldigvis fristes jeg til at sige. For jeg havde forudset slutningen – og det plejer at irritere ham, når jeg gør det. Hvorfor mon … Men ja, jeg er lidt ødelagt, jeg tænker i opbygninger og ikke kun historien. Så når der er placeret f.eks. en ‘dyr’ skuespiller, der ser ud til at have en meget lille rolle, then guess what, det er nok den skjulte skurk. Det var nu ikke lige slutningen i den her jeg snakker om, men vil ikke spoile noget hvis du ikke har set den.

Men selve filmen var faktisk god. Overraskende god. Jeg er imponeret over manuscriptet, for som regel, når en film har sådan en dyb historie, så er det fordi det bygger på en bog. Altså materiale der har lagt ‘klar’ i forvejen. Men det gør den umiddelbart ikke. Så jeg værdsatte virkelig den gennemtænkte historie, og var godt underholdt. Men det er nok ikke en film jeg kommer til at gense igen og igen fremadrettet.

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *