De sidste 3 film jeg har set #5

 

 

Sådan her ser jeg ud når jeg bliver fanget i et øjebliks fordybelse af en film. Er der noget bedre end at lade sig rive med af stemning, smukke billeder og følelser. Vi har set nogle rigtig gode film på det sidste. Siden sidst, jeg skrev film-indlæg har jeg faktisk lokket min mand til at se ‘Hvis bare du var min’ og han synes heldigvis den var hel fin. Han synes måske ikke den var helt så fantastisk film i verden som jeg gjorde, men han kan godt lide en romcon i ny og næ.

Men her er hvad vi ellers har set her på det sidste:

 

Coco (Set på viaplay)

Man kan aldrig gå galt i byen med en Pixar film, og den sidste nye, Coco, er en af de bedre. Den skaber en fortælling om, at familie og sine drømme er vigtige. Men at de to ting ofte kan komme på klinge af hinanden. Udover at være sød og fyldt med hjertevarme, så er den også utrolig morsom. Det er en vaskeægte familiefilm og det er helt sikkert en film jeg vil komme til at gense mange gange fremover. Og så skal den helt sikkert tilføjes til samlingen af pixar film.

 

My Cousin Rachel (set på cmore)

My Cousin Rachel er en filmatisering der bygger på en bog af Daphne du Maurier- og selvom jeg selv endnu kun har læst Rebecca fra hendes hånd, fandt jeg utrolig mange ligheder. Stemningen og det stærke kvindeportræt. Det er en historisk film og den har dygtige Rachel Weisz i hovedrollen. Min mand kedede sig det meste af filmen, (det var ellers ham der havde valgt den) og selvom jeg nød den (især fordi vi her får en kvindelig personlighed som man alt for sjældent ser på film) og fandt den interessant, så bliver det ikke en film jeg kommer til at se igen og igen.

 

 

Jurassic World: Fallen Kingdom (lejet gennem yousee / blockbuster)

Jeg var ikke vanvittig begejstret for den første Jurassic World film – jo den var da vildt flot, men plottet og historien …. ja, det kunne man godt havde ønsket bedre. Særligt slutningen var lidt letkøbt. Fallen Kingdom er langt bedre. Den starter egentlig ret emotional og så fortsætter den ellers bare derudaf med action og fart. Den havde den nervepirrende spænding en Jurassic Park skal have. Den var flot. Den havde nogle skønne funny moments og så hang historien bare lige lidt bedre sammen. Det var ikke et genialt plot, men det behøvede det heller ikke at være. Bare det hænger sammen. For mig gør det en verden til forskel. Så vi var grundlæggende ret godt underholdt mig og min mand under hele filmen.

 

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *