Livet er messy – og glitterdrys

Kategorier Tanker

 

Jeg opdagede tilfældigvis, at i dag er et år siden jeg startede denne hygge blog. Præcis. Et af de første indlæg jeg lavede var om mit køb af Gigi Hadid X maybelline jetset paletten. Den var simpelthen så fin som ny – og ja, lidt for dyr. Men jeg har brugt den hver dag siden når jeg har været på farten, og her et år efter er den ikke nær så fin længere.

Selvom jeg elsker lidt glitter og glimmer i hverdagen, så er livet faktisk ret messy. Det er måske også derfor jeg så stædigt holder fat i at der skal lidt glitter til – så længe jeg kan. De mørke stunder ligger og lurer derude i fremtiden. De skal nok komme. Men ligenu er alt godt. Så ligenu vil jeg nyde alt det glitter jeg kan. Jeg vil drysse noget her og der og alle vegne. Forsøge at nyde at livet bliver brugt og levet og det er præcis sådan det skal være.

 

2 tanker om “Livet er messy – og glitterdrys

    1. Ja, men det er faktisk i sig selv lidt en kunst nogle gange. Og andre gange føler jeg at jeg måske putter liiidt for meget glitter alle steder, og skal minde mig selv om ikke at have for dårlig samvittighed nu, for når jeg ser tilbage, så har jeg det garanteret ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *