Wonder Woman 1984

Lige så snart Wonder Woman 1984 ramte HBO Nordic sad jeg fast til skærmen og så den. Jeg elskede den første Wonder Woman film og jeg elsker at vi har fået en ordentlig kvindelig superhelt og jeg elsker at det nu er bekræfte at vi får endnu en Wonder Woman film.

Jeg kan godt følge kritikken omkring at skurken er lidt flad i den her film men ærligttalt så generede det mig ikke spor mens jeg så filmen. Jeg var enormt godt underholdt. Men jo, historien kunne generelt godt have været bedre. Der har sikkert ikke været meget at arbejde med, for hvad har Wonder Woman gået og lavet på jorden i alle de år indtil Justice League … og så lidt som muligt er ikke et særligt spændende svar. Og på en måde er det lidt ærgerligt at de går alt for meget tilbage i fortiden med Chris Pine på rollelisten. Det giver os ikke så meget nyt om Wonder Womans tid på jorden.

Det er altid sjovt med en film der foregår i et årti som er så farverigt som 1980’erne – og selvom jeg ikke kan huske noget som helst fra 80’erne så kan jeg huske starten af 90’erne som også havde lidt 80’er vibes med benvarmere og farvestrålende tøj. Hvilket gjorde filmen til en visuel flot oplevelse.

Gal Gadot er virkelig godt castet – hun kan både spille elegantheden selv og en enorm stærk kickass heltinde. Hun bærer en hel del af filmen bare på sit skuespil. For der er virkelig ingen andre interessante bipersoner – ej heller skurk, så hun bærer simpelthen det hele igennem.

Jeg er fan og jeg kommer til at gense den her film igen mange gange i fremtiden og jeg sidder SÅ klar når Wonder Woman 3 løber over skærmen.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *