En måned senere …

Kategorier Sommer

Undskyld, undskyld til jer der kigger herind jævnligt og konstatere, at bloggen har været fuldstændig tom for nye indlæg. Og det skyldes virkelig ikke manglende lyst til at skrive indlæg eller dele ting med jer, men det skyldes to ting: manglende tid og de ting jeg har mest lyst til at skrive om – eller som ligger først for i mine tanker, har været noget jeg ikke kunne skrive om på daværende tidspunkt. Men nu er jeg tilbage igen på normal drift.

I dag har vi været lidt i haven og jeg har for første gang haft tid til at stoppe op og mærke og dufte. Det er også derfor, at det i dag for mig, føles som den første sommerdag. Sønnike har hoppet i trampolin, manden har slået græs og jeg har simpelthen bare siddet i min havestol og tilladt mig at læse, frem for at lave endeløse lister over planer eller ting jeg skal huske eller skal nå. Det jeg ikke har nået er at gøre noget ekstra ud af Sct. Hans – det drømmer jeg ellers om at gøre hvert år, men det ligger lidt dumt i forhold til travlhed før sommerferie osv. Så vi tager nok bare hen og ser noget lokal bålbrænding et sted hvis jeg kan lokke manden og sønnike med altså. For jeg elsker duften af et bål og lyden af midsommervisen og at folk samles og mødes – bare for en stund midt i travlheden – grill, snobrød og børneleg, ja jeg elsker det hele, måske undtagen den der heksebrænding, som jeg ikke helt forstår …

2 tanker om “En måned senere …

  1. Jeg synes også Sct. Hans er så hyggeligt – så længe man ikke brænder nogle rigtige folk af, er overtro jo bare sjovt at følge for tradition, ligesom jeg som vantro fejrer jul 😀

    – a

    1. Ja, men det er sjovt, jeg har heller aldrig rigtig haft noget issue med det førhen, men de sidste par år – hvor jeg blandt andet har stået på sidelinjen og set at min søn så en hekseafbrænding for første gang – det var virkelig en underlig følelse. Jeg elsker normalt alt omkring traditioner, men hekseafbrænding er for mig nok bare noget vi ikke burde ‘fejre’. Det har været en lidt for virkelig hændelse i vores historie – og jeg tænker, at hvis jeg havde levet i fortiden sagtens kunne have været en af dem der var endt på bålet selv. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *