Serier jeg ser i øjeblikket #6

Jeg har ikke set så mange tv-serier eller film på det sidste og selvom travlhed kan have noget med det at gøre, så synes jeg faktisk heller ikke der har været så mange tv-serier jeg har gidet at se på det sidste. Måske lider jeg af post-Game of Thrones, som jeg jo fandt ret skuffende – ikke udfaldet som sådan, men hvordan det hele blev skrevet og udfoldet var bare virkelig dårligt lavet. Og ja, når man har 7 sæsonner, hvor man opbygger de her karakterer til at være seje, og til virkelig at kunne gøre en forskel – ja, hvad gør man så med dem?! Man degrader dem til biperson status. WTF! Nå, nok om det, det kan jeg åbenbart blive ved med at snakke længe om. Her er i stedet de andre serier jeg har set eller er ved at se i øjeblikket:

 

The Handmaid’s Tale – sæson 3 (set på HBO Nordic) 

Jeg har været lidt efter The Handmaid’s Tale sæson 2 fordi det hele virkede til at stå fuldstændig i stampe men efter at have set første afsnit af sæson tre, var både min mand og jeg ved godt mod. Meeeennn… jeg ved nu ikke rigtig, efter vi er kommet lidt ind i den, så drømmer jeg stadig om mere for den serie. Jeg har efterhånden fattet hvordan det er at leve i Gilead, nu vil jeg gerne se hvordan vi kan smadre det! Men noget siger mig, at de kommer til at trække det her i langdrag. SUK!

 

Big Little Lies – sæson 2 (set på HBO Nordic)

Big Little Lies ser jeg selv, for min mand kom aldrig igennem afsnit 1 af første sæson. Og givet ja, første afsnit var ret kedelig, men fordi jeg havde læst bogen, så vidste jeg jo hvad der var i vente, så jeg holdte ud. Men i Big Little Lies sæson 2 har jeg ingen ide om hvor vi er på vej hen og jeg er egentlig ret spændt på hvad der eventuelt viser sig at være en stor lille løgn den her gang. Rollelisten er stadig helt fænomenal og den er endda udvidet med ingen ringere end Meryl Streep. Jeg har set de tre første afsnit og jeg er godt underholdt indtil videre, men jeg er som sagt spændt på hvor det er den leder os hen – hvis den da gør det.

 

Chernobyl (set på HBO Nordic)

Chernobyl er en miniserie og den har min mand og jeg allerede set færdig. Og hold nu da kæft! Den er godt nok lidt vild og lettere deprimerende at sidde og se. Chernobyl – for dem der ikke ved det – bygger på de virkelige hændelser der skete på atomkraftværket i Tjernobyl i 80’erne. Og selvom jeg troede jeg kendte lidt af historien i forvejen, så blev jeg godt nok overrasket over hvor stor en krise det egentlig var dengang og hvor mange menneskeliv det gik ud over – og ikke mindst så hvor stor en katastrofe det faktisk kunne have været hvis strålingen fra atomkraftværket havde nået grundvandet. Det er en tv-serie man virkelig kan få mareridt af men ikke desto mindre er jeg glad for at jeg har set den.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “Serier jeg ser i øjeblikket #6”