10 ting corona-isolation har lært mig

Kategorier Covid-19, Familie, Sygdom

1. jeg har altid hårdnakket påstået, at jeg aldrig ville kunne være hjemmegående husmor med 2 små børn. Well, det kunne jeg så åbenbart godt – også uden at gå i spåner. En del af mig nyder det også helt.

2. at jeg ikke vil sætte andres helbred i risiko over mine egne egoistiske behov.

3. hvor magtesløs man rent faktisk er som helt almindelig person, når verdenen pludselig går i hårdknude.

4. men også hvor privilegeret vi er: vi sidder og ser netflix i isolation, bager lækre kager og drikker kakao og vino, mens der er en pandemi i gang.

5. at undgå at falde i staver, hvis jeg har fem minutter til mig selv og i stedet udnytte dem MAX. Jeg har på mystisk vis formået at deltage i flere webinarer mens jeg enten har ammet eller lavet mad.

6. hvor lidt verdenen rent faktisk har styr på det, hvis der en dag skulle komme en mere dødelig pandemi – i stil med pesten.

7. at jeg rent faktisk godt kan sige: ‘Jeg har ikke lige tid ligenu’ uden dårlig samvittighed. Well, det bliver man ligesom nødt til når man ammer med den ene hånd og bestiller ugens indkøb med den anden.

8. at planlægge indkøb en uge i forvejen. I starten tog det nemlig næsten så langt tid at få Bilkatogo og vi gad heller ikke handle ind mere end den ene gang om ugen.

9. at gær-tricket ikke virker for mig. Gær-tricket skulle i sin enkelthed gå ud på: at tage en bolle-størrelse dej fra når man bagte boller. Den kunne man så bruge dagen efter som sin gær. Skulle være et ret brugt trick på efterskoler/højskoler eller lignende. Meeen … det mestrede jeg som sagt ikke …

10. at min mand er lige så stor en superhelt som han altid har været.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *