Lokes 4-års fødselsdag

Kategorier Fejring

 

Lokes fødselsdag i år vidste vi ville blive anderledes end den plejer, pga. corona. Vi var lidt i tvivl om han overhovedet skulle have gæster. For både mine forældre og min mands mor er i det man kalder risikogruppen, og jeg vil aldrig tilgive mig selv hvis vi var skyld i at de blev smittet med noget. Da Mads er startet på arbejde igen, så er vi ikke helt så sikre på om vi er smittebærer længere.

Men dagen før dagen besluttede vi os for at have dem på besøg. Forskudt og til kaffe som vi holdte udenfor. Heldigvis var vejret nogenlunde til det. Hold op et var skønt at have besøg igen og Loke var ikke mindst himmelhenrykt over det.

Fordi vi ikke helt vidste om han ville få gæster så skulle han i hvert fald ikke gå ned på hverken gaver eller kage. :0) Han var dog ikke helt så imponeret over synet som billedet ellers lader os tro – det var vidst bare lidt heldigt ramt. ;0)

 

 

Som noget af det aller første pakkede han gaver op og så fik vi traditionstro vafler til fødselsdags-morgenmad. Eller vaffel-pizza som Loke døbte dem. Mads og Loke gik i gang med at bygge et biltårn med biler der skifter farve når de kommer i vand. Og det er der blevet leget rigtig meget med siden.

 

 

Til kaffe havde Loke bestilt bamseboller, en vandbakkelseskagemand (med det hvide som Loke kalder glasur) og kanelkage. Jeg forsøgte at gøre kanelkagen lidt mere festlig og det lykkes egentlig meget fint. Ideen, med at pynte den som en slags grusgrav, var en jeg havde set på nettet og tænkte, at den ville jeg (måske) kunne formå at lave. Det er faktisk første gang at jeg har lavet så stor en kage. Det er kanelkage-opskriften der er ganget op og lavet som lagkagebunde. Så er glassuren lagt imellem kagebundene og så er den smurt op med flødeskum der er vendt i kaffe, kakao og vaniljesukker. Det smagte mega skønt! Udførslen kunne godt have været mere on-point, men jeg er nu ganske godt tilfreds, af at det er mit første forsøg ud i kanel-lagkage.

 

   

 

Fra hans mormor og morfar fik han en Spiderman cykel. Af hans farmor fik han et fodboldmål, en fire haveredskaber og et stort Paw Patrol puslespil.

Til aftensmad havde Loke bestilt grillet pølser og brød. OG pizza. (Han fik dog aldrig spist sidstnævnte). Da det var tid til at putte ham læste vi i den kilde-bamsehanske bog vi havde givet ham i gave og snakkede lidt om hvor dejlig en dag det havde været.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *