Et travlt forår del 2

Kategorier Familie, Fejring, På det sidste

Udover huskøb og hussalg, så havde jeg også sat mig for at skrive min næste børnebog færdig, og da jeg virkelig bedst arbejder med stramme deadlines, jamen så skulle det jo selvfølgelig gøres samtidig. Også hvis det skulle nås inden årets fantasyfestival. Jeg har skrevet mere om bogen (på sidste blogpost) men kort fortalt, så jeg kalder den ‘Fabeldyr 2’ af en årsag. Det er nemlig endnu en Fabeldyr-bog, der på alle måder minder om den første. Helt ned til detaljen med brætspillet. Denne gang bare med temaet nordisk mytologi.

Som sædvanlig fik jeg hjælp af mine børn, både med at teste brætspil, men de var også de aller første testlæsere.

Lige som sidst, så fejrede jeg med takeaway sushi.

I foråret tog min fantastiske veninde også nye forfatterportrætter af mig og så var der jo også lige en god lejlighed til at få tapas.

Midt i nedpakning og oprydning og boligsalg havde vi en tiltrængt pause i Cirkus Arena med børnene, det var VANVITTIG godt og kan anbefales. Artisterne var fænomenal gode og det bliver ikke sidste gang at vi tager børnene med, det var en kæmpe oplevelse.

Sommermad når det er bedst

Morsdag faldt i år sammen med svigermors-fødselsdag, så hun inviterede ud til afternoon tea ved Bramslev bakker. Der var helt fantastisk vejr og det var toplækkert.

Jeg fik røde roser af min mand og børn, og så samlede vi mor og fars dag gaverne i år til at købe et par nørdede LotR magic.

Farsdag fejrede vi i Djurs sommerland med børnene, vi har taget årskort til Djurs sommerland i år, men pga. det hektiske forår har vi indtil videre kun nået det to gange.

Sommer, grill, fodbold, spa og leg i haven – når tingene ikke var ren kaos.

Sødeste mini hulk-sko

Min niece blev færdig med uni, så det fejrede vi selvfølgelig, og jeg fik et af de største stjerneskud jeg længe har set.

Det var sidste catch-up del, så nu må der gerne komme noget der ligner sommer lidt mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *