På det sidste #19

I starten af året tænkte jeg, at jeg kunne se frem til en super afslappende barsel uden de store planer, og hvor jeg virkelig bare skulle nyde det og ikke mindst få skrevet lidt på min historie også – men så kom Corona. Og selvom alle i hele verden synes at få mere tid, så var det stik modsat herhjemme. At passe to små børn samtidig er noget der ikke overlader ret meget tid til sig selv og det er både frustrerende og dejligt på en og samme tid.

På det sidste har jeg blandt andet forsøgt at lave en digital-oprydning af min computer, ved at lave en komplet geninstallering. Det trængte den virkelig til ovenpå flere dårlige windows-opdateringsfejl, og selvom den nu kører bedre, så laver den nu også ballade med mine harddiske. Det skal bare aldrig være nemt sådan noget computer oprydning! Det driver mig altid lidt til vanvid – okay meget!

 

 

Noget af det vi forsøder tilværelsen med herhjemme er helt sikkert mad og vi har derfor både fået jomfruhummere fra Skagenfood og deres Morsdags-kasse og det var toplækkert. Og det er ret fantastisk, at jeg i øjeblikket kan spise simpelthen lige det jeg har lyst til og i store mængder, uden at tage noget som på. Det er helt sikkert en af de store fordele ved at producere modermælk.

 

 

 

Jeg har betalæst på et par fantasy-bøger og det er altid rigtig spændende, at være en af de allerførste læsere på en tekst og give feedback med hvad der fungerer pissegodt og hvad der måske godt kan være skarpere. Det er selvfølgelig også enormt tidskrævende og noget jeg skal være lidt påpasselig med at sige alt for meget ja til, men lige den her på billedet, er så fantastisk, at det er bare er skønt at få lov. Og ja, der skal altid gerne snackes i oliven og nødder samtidig.

 

 

 

Vi er kommet lidt i pladsproblemer nu hvor vi står og skal bruge endnu et børneværelse og fordi vi er de samlere som vi nu engang er. Så vi er ved at finde løsninger til hvad vi kan gøre, og noget af det vi arbejder på i øjeblikket er muligheden for at få lavet vores carport til en garage. Den er nemlig fuldt muret og mangler sådanset ‘bare’ en port. Så kan noget af garagen nemlig bruges som opbevaring.

 

 

 

 

Det har også lige været min svigermors fødselsdag. Hun blev 65 år. Så vi vovede fjerne og forlod vores lille corona-hule og tog til fødselsdag, hvor vi blev forkælet med lækker mad. Og selvom jeg er udpræget hjemmemenneske, så var det bare vildt dejligt og rart at komme lidt ud.

 

 

På børnefronten:

Storebror er så småt kommet afsted i børnehave igen, dog henter jeg ham allerede kl. 12. For selvom det har været hårdt, med to små børn hjemme, så har storebror virkelig haft godt af det – tilsyneladende. Han er meget mere selvsikker og har mere gåpåmod i børnehaven. Så vi tager lige en stille og rolig start på børnehavelivet igen, men jeg tænker allerede fra næste uge, først at hente ham kl. 13. Så det giver lidt mere ro på herhjemme med lillebror og det er faktisk også nødvendigt. For lillebror har døjet meget med refluks. Så meget at han fik anfald af det – det der hedder apnø. Så vi er begyndt på grød og det er i sig selv virkelig noget der kræver tid. Jeg malker også ud nu for at tilføje johannesbrødskernemel som fortykker mælken og så får han også Gaviscon mod mavesyren, og jeg bærer meget mere rundt på ham, for at undgå refluksen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *