Barnedåbsdatoen er sat

(Billederne er fra Storebrors barnedåb)

Kirken er åben igen og vi skal så småt i gang med at planlægge barnedåben. But what to do? For hvordan ser Corona-situationen egentlig ud om to måneder? Især når vi skal invitere nogle der er særligt udsatte … Det begrænser sådan set planlægningen en del.

 

 

Tøj

Men en ting er sikkert! Om 2 måneder kan Christian på ingen måde passe familie-dåbskjolen. Det kan han heller ikke nu. Så vi har snakket lidt frem og tilbage og jeg tror at konklusionen bliver at vi må købe en ny dåbskjole. Vi havde habit muligheden oppe og vende, men jeg hælder helt sikkert mest til en dåbskjole, både fordi jeg er meget traditionsbunden, men jeg synes også det skal være det samme for begge drenge og nu puttede vi jo den første i en. Og når vi ser tilbage på billederne ville det ikke helt være til at se at det er et barnedåbsbillede, for han kunne jo sagtens have været i habit til en fødselsdag eller jul.

Jeg havde allerede købt det jeg skulle have på. Da storebror blev døbt havde vi jo et blå tema som man jo har i forbindelse med dåb – og som vi da også skal have denne gang – og jeg havde en lyserød kjole på (se billederne) og denne gang har jeg købt en højrød kjole. Det er nødvendigt med alle de drenge omkring mig nu at tone rød. :0D Så skal jeg have mine nye sko på, samme bælte som til Storebrors barnedåb og barselsgaven som var et smykke fra min mand.

 

Maden

Oprindeligt – da vi var i corona-højzone – overvejede jeg at lave en slags madkurv som alle kunne få med hjem for at fejre Christian – med champagne selvfølgelig, men nu tyder meget på at vi kan holde barnedåben herhjemme som helt helt før-corona-planlagt.

Sidst havde vi tre retters tag selv buffet og kæmpe kagebord med vaffelbar, sportskage, en hvid kage der var blå når man skar den over, en blå brownie, macaroons og scones.

Ligenu drømmer jeg om en kæmpe kæmpe kage (som jeg ikke selv laver, men køber) til kaffebord. Boards/platte til ‘forret’ og en isdessert fra Vebbestrup, der er udformet som en vugge – det er lidt en tradition i min familie og så smager den bare pisse godt.

 

 

Hvor

Herhjemme som sidst – gerne udenfor, hvis vejret er godt. Kirken er den samme som vi blev gift i og storebror blev døbt.

 

Tema

Blå i blåt

 

Underholdning

Tja, den kræver lige overvejelser. Til storebrors havde vi et baby trait game.

 

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *