På det sidste #25

Mine forældre har fået det første vaccinationsstik og det glæder mig ud over alle grænser. Der er ingen tvivl om at min største bekymring omkring corona har gået på deres ve og vel i den forbindelse. Så det er et års bekymringer der så småt begynder at lette sig nu og det er virkelig vidunderligt.

Foråret er for alvor ved at vise sig og vores ældste har snart 5 års fødselsdag, så vi planlægger og planlægger og planlægger for vi ønsker os den hyggeligste dag for ham.

 

 

Så selv vores to penicillin kurer kan ikke ligge en dæmper på mit humør. Yngste har fået penicillin fordi han havde feber i mere end tre dage og jeg har tilraget mig en blærebetændelse. Øvøv, men heldigvis er det alt sammen på retur.

 

 

 

 

Det at foråret er på vej og vaccinationer er på vej og coronatallene ikke er så høje har fået os til at bevæge os lidt mere ud i weekenderne end vi plejer og sidste weekend igen fik vi blandt andet en kæmpe isvaffel og nye andevenner som også rigtig gerne ville smage.

 

 

 

Den her weekend, som mange andre, har budt på legobyggeri. Det er simpelthen den hyggeligste beskæftigelse at lave med sine børn. Ofte er det min mand der bygger, den ældste leger ved siden af, den mindste sover middagslur og jeg får lidt tid til at sidde og blogge på min computer – eller købe bøger, som jeg må indrømme også sker. Det er nok min yndlingsstund i weekenderne.

 

 

 

 

På det sidste har vi også spillet en del Hogwarts Battle fordi vi har spillet vores nye expansion, hvilket gør spillet kæmpestort efterhånden – men det er et fantastisk hyggeligt spil, især fordi det er et samarbejdsspil og man vinder ikke altid over kortene. Det er en hård kamp hver gang.

 

 

 

Jeg håber også vi kommer til at spille de her to snart som vi lige har tanket op på. Lord of the Rings og Disney Villains – så bliver forventningerne ikke højere.

 

 

 

Ældste er også lige begyndt til fodbold og til min store glæde så elsker han det. Det er så fedt. Jeg anede ikke at det var så fedt, at have sin børn til at gå til noget som de har det sjovt med. Han er helt stolt over sine fodboldstøvler og sit nye fodboldtøj.

 

 

 

 

Sidst men ikke mindst så kom mine papbøger også fra tryk og det er helt fantastisk at stå med noget i hånden som man selv har skabt. Det er noget helt andet end at stå med mine bogomslag og bogdesign i hånden, for her er alt sammen mit – indhold, tekst, ide og layout.

Den ældste som plejer at elske mine papbøger (hvilket jeg elsker – til solen og tilbage igen) er ved at være lidt for gammel til dem nu, men vi har alligevel læst en del i dem, til vores godnatlæsning, så det er fedt. Nå, men mere om bøgerne senere, for jeg laver et indlæg om dem når de udkommer den 10. maj.

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *