Jeg udgiver flere papbøger

Kategorier Udgivelser, Work

 

 

Mine sidste to papbøger ‘Tæl med biler’ og ‘Tæl med dyr’ fik en rigtig fin lektørudtalelse og blev tilgængelig på både bibliotekerne landet over og senere i boghandlen, og fordi det er gået så fint med dem, så har Turbines børne- og ungdomsredaktør gerne ville have mig til at lave to mere. Og her er de så! ‘Tæl med vilde dyr‘ og ‘Tæl med legetøj‘ som jeg arbejdede på i foråret. De udkommer lige om lidt, nemlig den 9. september.

 

 

 

Bøgerne lå på mit skrivebord da jeg kom tilbage fra ferien og jeg tog dem straks med hjem og viste dem til sønnike og de har af ham allerede fået den bedste modtagelse. Jeg kunne ikke være mere glad. Vi læste dem højt for ham – senere læste han dem selv. Så læste vi igen til aften og han ville gerne læse videre i dem selv inden han sov og det gav vi ham lov til. Bøger, legetøj eller bamser som han holder særligt meget af, skal han altid gerne have med i seng, så jeg havde et kæmpe smil på læben kan jeg godt afsløre og det blev kun større, da min mand sagde at jeg skulle gå ind og tage et billede af ham nu hvor han sov. Han var nemlig faldet i søvn mens han læste dem. Åhh … mit hjerte – hvis bøgerne får en dårlig lektørudtagelse, så har jeg i det mindste altid det her billede. <3

 

Jeg har faktisk yderligere to mere papbøger på vej som jeg er særligt stolt af – men meget mere om dem snart!

1 tanke om “Jeg udgiver flere papbøger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *