Jesperhus blomsterpark – bedst for de mindste

Kategorier Sommer, Sommer2021

Det er mange år siden vi sidst var i Jesperhus blomsterpark. Jeg tror ikke jeg har været der siden HHX lavede en lille studietur derop. Men vi havde hørt at parken var helt perfekt til småbørn, så vi tænkte vi hellere måtte prøve det. Det kan godt være svært at aktiverer to små børn hjemme hele ferien når man ikke ellers har de store planer.

 

 

 

Jesperhus blomsterpark har virkelig også mange gode attraktioner for helt små børn – noget som jeg synes de andre sommerparker faktisk mangler. Der var bumper både, små biler, motercykler (for 3-årige) og så ved jeg ikke om Jesperhus blomsterpark er det sidste sted i Danmark man stadig kan ride på små ponyer, men det virkede som en utrolig populær attraktion.

Der er også en mini zoo og vandland, som desværre var lukket da vi var der pga. covid-19.

Der er ingen rutsjebaner at finde overhovedet i Jesperhus blomsterpark, men der er et par attraktioner som voksne også vil kunne lide, men forlystelserne er helt sikkert først og fremmest lavet til de helt små børn.

 

 

 

Parken har taget Jungledyret Hugo til sig og holder flere shows i løbet af dagen.

 

 

 

 

Men det bedste ved parken var faktisk, at der var masser af plads til at der kunne løbes rundt.

Ellers så er Jesperhus blomsterpark virkelig også et flot sted med mange fantastisk smukke blomster og små vandløb og vandfald.

 

 

1 tanke om “Jesperhus blomsterpark – bedst for de mindste

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *