De sidste film jeg har set #24

Jeg har faktisk set en del film på det sidste, eller siden 4. juni, da jeg ikke har lavet en post om film jeg har set her siden da.

Vi har pga. den nye Lord of the Rings tv-serie fået prime video i stedet og så har vi valgt at opgave Viaplay, da vi oplever at der ikke sker så meget nyt på den som på de andre. Der er i hvert fald sjældent noget vi har lyst til at se på den. Ellers ser vi på Disney+, HBO Nordic og Netflix som sædvanlig. Hver måned kan vi også leje en film gratis på Blockbuster som en del af mit mobilabonnement hos Yousef.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness – set på Disney+

Jeg kunne virkelig godt lide den Spiderman som foregår i Multiverse, men denne med Doctor Strange føles omvendt ikke særlig god. Jeg føler lidt man bliver nødt til at have set tv-serien med Wanda Vision, for rigtig at kunne forstå hvad der foregår, men på trods af at jeg havde set den, så var der bare slet ikke noget der holde mig interesseret i historien med Scarlett Witch og Doctor Strange.

Uncharted – set med månedlig blockbuster-kode

Adventure-agtig film med Tom Holland (Spiderman), normalt elsker jeg adventure film som National Treasure, men jeg synes ikke den her var så veludført. Man bliver aldrig rigtig investeret i karakterne, hvilket var super ærgerlig, for potentialet var der helt sikkert.

Time Travelers Wife – set på Viaplay

Efter at have set tv-serien og ikke rigtig fået en afslutning så så min mand og jeg filmen kort efter. Slutningen var ikke helt så tilfredsstillende som håbet og filmen var ikke så god som tv-serien. Desværre ser det ud til at tv-serien ikke får en 2. sæson.


Love & Gelato – set på Netflix

Love & Gelato var en rigtig sød og sjov sommerferie feel good film men mere var den heller ikke. Den var ok underholdende. Den er faktisk næsten så middel-agtig, at det er svært at sige hverken noget godt eller skidt om den.

Overtalelse – set på Netflix

Åh, nye filmatiseringer af Austens bøger har jeg det altid super super svært med. Jo mindre de ligner bøgerne jo dårligere er filmatiseringerne efter min mening. Vi mangler ellers en god filmatisering af ‘Overtalelse’, men jeg føler ikke det her er den film. Jeg savnede kemien mellem hovedpersonerne. Den var der ikke rigtig. Det kunne have været SÅ godt, men det var det bare ikke helt. Det er ærgerligt for det er ellers en fuldstændig fantastisk roman. Men man kan aldrig brokke sig helt over at få nye Jane Austen filmatiseringer, dem vil vi altid gerne have flere af også selvom de skuffer.

Lightyear – set på Disney+

Jeg så den her sammen med ældste barnet indtil jeg faktisk kedede mig og begyndte at se mere ned i min telefon i stedet for. Lightyear føles unødvendig og lettere ligegyldig. Jeg brød mig ikke om den. Da jeg spurgte min søn sagde han, ‘den er god’ på en ikke overbevisende måde.

Morbius – set med månedlig blockbuster-kode

Morbius var virkelig dårlig. Som i helt enorm dårlig. Lad være med at se den. Jared Leto og Matt Smith gør det ellers ok men hele filmen er bare virkelig ringe. Lad være med at se den. Jeg har med vilje nærmest allerede glemt, at jeg har set den. Og måske faldt jeg lidt i søvn i slutningen fordi, what’s the point.

Purple Hearts – set på Netflix

Åh, Purple Hearts, en feel good kærlighedshistorie som jeg mest af alt så fordi jeg rigtig godt kan lide Sofia Carson. Kærlighedshistorien er pretend boyfriend og de clasher især ved at han er soldat og hun er kunstner. Den var ok underholdende men ikke en film jeg kommer til at gense.

Elvis – set på HBO Nordic

Jeg beklager på forhånd. Jeg kunne ikke lide Elvis filmen og det skyldes uden tvivl måden den er lavet på. Jeg brød mig slet ikke om den alt kreative måde at filme filmen på. Jeg er sikker på der er mange der finder det genialt, men jeg synes det var vildt frustrerende og gjorde biografien om Elvis alt for usammenhængende og det var bare generelt utilfredsstillende at se den. Jo, jeg kom da til at forstå Elvis og hans historie bedre, men jeg følte bare at der var så meget mellem linjerne som gik tabt og vi ikke fik med. Det var ærgerligt for Elvis var på alle måder en utrolig interessant person.

The Lost City – set med månedlig blockbuster-kode

The Lost City var virkelig underholdende at se. Det er en action-adventure agtig serien som man ikke skal tage alt for seriøs. For den har en trejde genre som faktisk er den genre der fylder mest i filmen, nemlig komedie. Det er en film der er lavet for at få folk til at grine. I filmens hovedroller er Sandra Bullock, Channing Tatum, Brad Pitt og Daniel Radcliffe (i lidt samme rolle som han efterhånden har spillet nogle gange, hvilket faktisk var lidt forvirrende). Så det er på alle måde en se-værdig film, som faktisk også formåede at lave et ok adventure plot.

Thor: Love & Thunder – set på Disney+

Jeg synes desværre, at Thor 4 er den dårligste Thor film til dato. Måske er det fordi vi mangle Loki og den dynamik der var mellem Loke og Thor. I denne er Jane blevet til Thor og det fungerede faktisk fint nok, men det var ikke nok i forhold til at gøre Thor interessant. På trods af det var den selvfølgelig stadig meget underholdende og havde de sædvanlige sjove øjeblikke. Jeg tror også mest af alt jeg er skuffet fordi det føles som om vi har ventet evigheder på den her film og så lever den ikke helt op til forventningerne.

House of Gucci – set på Prime Video

House of Gucci bygger på den virkelig historie om Maurizio Gucci der blev slået ihjel af en lejemoder hyret af sin ex-kone Patrizia Reggiani. Skuespillerne Lady Gaga og Adam Driver gjorde det virkelig enormt godt i at spille de to. Omend jeg ikke tror Gucci selv måske føler at det er det mest flatterende billede af deres virksomhed. Sjov og interessant at se – måske lidt langtrukken og ikke som sådan en film jeg tror, jeg kommer til at se igen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *