Mit 2022 – del 1

2022 var ikke et særligt godt år for vores verden, men i vores lille bobbel var et et fuldstændig fantastisk år, som jeg kun kan se tilbage på med taknemmelighed.

Opslaget blev for langt, så jeg har måttet dele det op i to dele, så her er vores år fra januar til og med juni.

2022 i januar startede som det altid gør med fuld fokus på at foreberede og holde Christians fødselsdag, som ligger lige efter nytår. Christian blev 2 år gammel. Jeg selv havde også fødselsdag i januar, hvor jeg blev 39 år. Mine forældre var gået i selvisolation for corona, fordi min mor skulle opereres, så vi blev bare os selv. Så jeg fik alle mine livretter: tapas og sushi.

Yndlingsbillede fra januar, hvor den store læser mine papbøger højt for den yngste. <3

I februar fik vi alle fire corona for første gang (ikke sidste) og det gik lidt ud over min mands fødselsdag, men vi hyggede max.

Resten af februar gik vi all in på at vi havde overlevet corona (spøj kan forkomme) og fejrede fastelavn med manér. Og full hjemmelavet afternoon tea til Valentines dag.

Og sidst men ikke mindst, så fejrede vi min søde mors fødselsdag på restaurant.

TheBatman

Marts gik med en god blanding af hygge, Leos Legeland, Lokes første gymnastik opvisning og planlægning af børnebøger for mit vedkommende. Min mand og jeg var også noget så eksotisk som, at komme i biografen, det kan jeg ikke huske hvornår vi sidst har været.

Så blev det april og dermed påske, for os er påske lig med gækkebreve, æggemaleri, påskefrokost og flere påskeægsskattejagter og sådan var det også i 2022.

Til påskefrokosten lykkes det mig nogenlunde at lave en kage der smagte ret tæt på Christianshavnertærten fra Lagkagehuset. Goals! 🙂

Men der blev også tid til at lave et par dates-ting med min mand, som bl.a. var at se Fantastiske skabninger 3 i biografen og have et par D&D sessions.

Loke blev også 6 år i april og det fejrede vi både med hans bedste forældre og ved at tage på miniferie i Lalandia, med et enkelt smut hen i Legoland. Det var første gang vi var i Lalandia, men det blev bestemt ikke sidste gang.

Mickey Mouse-træet vi altid skal sige hej hej til når vi går forbi.

I maj var vejret vanvittig godt, så vi fik både leget i haven, sat spaen op, grillet og fået is fra byens ishus. Det tror jeg aldrig før vi har præsteret at gøre så tidligt andre år.

I starten af maj var jeg på kursus i lidt genopfriskning i kommaer ect.

Vi var også til min nieces konfirmation og min bonus nevøs nonfirmation.

Vi fik årskort til Djurs sommerland som vi besøgte første gang i maj.

I maj var jeg også rigtig godt i gang med at skrive ‘Fabeldyr’ som jeg havde deadline med i starten af juni.

Mads startede op med en personlig træner og jeg tog et live Maggie Stiefvater kursus i løbet af maj og starten af juni og det foregik fra midnat og til kl. 4 om morgenen, så jeg havde lidt skæve dage i maj, men det var vanvittig godt at være med til.

I løbet af juni var vi i Djurs sommerland 3 gange. Det er rart at udnytte sit sæsonkort så meget som muligt og samtidig, når der altså ikke er alt for mange, så er det bare et godt sted at tage hen i weekenden med super aktive børn.

I juni udgav jeg også to nye papbøger: ‘De fire årstider’ og ‘Lyde, du kan høre …’

Ellers så stod juni i fabeldyrenes tegn og der blev fejret både at manus var afleveret, at det var layoutet færdig og at papbøgerne fik god lektør, og så testede vi diverse opskrifter i bogen og ikke mindst brætspillet bagerst – det havde vi det max sjovt med.

Turbines sommerfest faldt i år på Sct. Hans. Vi spiste på det lækre Hanzo som jeg måtte besøge med min mand igen senere på året. Og da jeg kom hjem til drengene stod den på skumfiduser og kiks og bål.

Loke afslutter sin børnehavetid med et fint diplom, tænkt at han er blevet så stor.

Ellers sommerhyggede vi med grill og leg i haven og selvfølgelig jordbær!

Læs anden del her

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *