I fredags udkom ‘Nordens fabeldyr og andre væsner fra nordisk mytologi’

Kategorier Udgivelser

På grund af travlhed med fantasyfestivalen har jeg slet ikke fået skrevet om Nordens fabeldyr, eller Fabeldyr 2 som jeg kalder den i dagligt tale.

Du kan læse om fabeldyr 1 her

Jeg har fået to gode anmeldelser indtil videre, men højdepunktet har helt sikkert være fantasyfestivalen hvor jeg har solgt og signeret fabeldyr 1 og 2. Der kom en familie fra Kolding bare for at få fabeldyr 2, fordi deres to børn var vilde med fabeldyr 1. Og det aller bedste var at da de købte bogen og datteren fik den i hånden, så dansede hun en lille dans på stedet. Amen, nogen højere boglykke fås nærmest ikke. Og der var flere der spurgte ind til om der var kampe og brætspil med i fabeldyr bogen, og det var fedt at kunne glæde dem med, at det er der selvfølgelig.

Fabeldyr 2 var virkelig skøn, at skrive, da jeg selv elsker og har læst en masse om nordisk mytologi, og det var sjovt at lave research og selv blive klogere på mytologien. Jeg vidste fx ikke at Midgårdsormen spyr gift.

Men nu skal bogen ud og leve og jeg glæder mig sådan til at se hvordan den klare sig.

Du kan, hvis du har lyst, tilføje bogen på din læseliste på Goodreads her

Bogen kan købes og lånes der hvor du køber og låner dine bøger. På mit forlag Turbines hjemmeside kan den købes til 250 kr,-

Det skriver forlaget om bogen:

Mød nordens fabeldyr i ny fagbog af Karin Hald

Odins ottebenede hest, Sleipner, galoperer gennem luften.

Den gigantiske Fenrisulv hyler i sin hule.

Og dybt nede i havet lurer Midgårdsormen.

Kom med til en verden, hvor de nordiske fabeldyr går frit omkring. Lær mere om dragen Fafner, de vilde valkyrier, jætterne, dværgene og Thors gedebukke, Tandgnost og Tandgrisner. Hør om de myter, der er blevet fortalt gennem hundredvis af år, og test din egen viden i bogens ”Fup eller fakta”-quizzer.

“Nordens fabeldyr og andre væsner fra nordisk mytologi” af Karin Hald er spækket med fascinerende historier, overraskende facts og forslag til sjove aktiviteter, du kan lave med familie og venner. Bogen er skrevet i lix 26 og er rigt illustreret med fotos og illustrationer. I samme serie findes “Fabeldyr og andre magiske skabninger”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *