Årets visionboard og målsætningstanker

Jeg synes altid man får et planlægningsboost her i starten af året og det forsøger jeg at drage fuld udnyttelse af. Sidste år syntes jeg det fungerede rigtig godt med det visuelle vision board, som jeg bare hele tiden blev ved med at kigge tilbage på og minde mig selv om hvad der er aller vigtigst. Så det har jeg også lavet for 2024, jeg har også lavet et vision board over de ting jeg rent faktisk nåede i 2023 for at forstærke trangen til at gøre det samme i år, fordi man rent faktisk kan se at man kommer fremad og ikke bare træder vande.

I år har jeg også købt en digital kalender og habit + project tracker. Den hedder ‘the productivity method’ og jeg kan ikke sige så meget om jeg kan anbefale den endnu, for jeg er nærmest først lige startet med den, men indtil videre elsker jeg at se mine projekter linet op på en tidslinje. Det gør min struktureret side så glad.

Sådan her ser mit vision board ud i år. De tre store billeder symbolisere en tur til London og mere fokus på at skrive og på at spise endnu mere sundt. Jeg synes, jeg kom et godt skridt i den rigtige retning i 2023, men jeg vil rigtig gerne være endnu bedre til at spise fornuftigt og varieret.

De fire små billeder symbolisere: d20: mere fund and games, med børnene og grunden til det er en d20 er at jeg også rigtig gerne vil spille mere d&d i 2024. Computeren og blokken symbolisere kurser. Teatersalen betyder flere datenights og kulturelle oplevelser. Kameralinserne betyder at jeg gerne vil tage flere fotografier i 2024, plus blive lidt klogere på teknikker og gøre et godt indhug i mine fotobøger.

Noget af det du kan forvente af bloggen næste år er at den forhåbentlig ikke vil have lange perioder med stilhed som tidligere, tilgengæld vil der ‘kun’ komme et blogindlæg her på bloggen hver mandag. Men så skulle det gerne være noget der sker fast.

Og hvis du følger med og der er noget bestemt indhold du savner mere af, så råb endelig op.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *