8 steder jeg drømmer om at rejse til

Når man nu har aftalt med sig selv, at man ikke vil ud og rejse i år, så betyder det åbenbart ikke at rejsefeberen ligger sig pænt ned og holder mund. Jeg kan ikke lade være med at drømme mig til steder jeg ville elske at besøge i fremtiden. Jeg har helt sikkert nogle steder jeg gerne vil genbesøge, blandt andet Florida som jeg har skrevet om her. Der er ingen tvivl, om at jeg glæder mig helt vildt til den sommerferie vi skal have i år. Jeg har allerede masser af planer og med det vejr vi har så gør det faktisk ikke så meget at vi ikke kommer ud og rejser. Faktisk har vi sjældent rejst i sommermånederne i det hele taget, fordi det virker så forkert at tage ud og rejse når der er dansk sommer. Den danske sommer er bare noget helt særligt. Men derfor drømmer jeg lige nu lidt om at besøge disse otte steder

 

Billederne i indlægget er fra vores ture til USA.

 

 

 

Bath – England

Som en Jane Austen fan og generelt fan af all things English og engelsk historie, så har jeg længe drømt om at besøge Bath. Bath er virkelig en utrolig smuk engelsk by som rummer rigtig meget historie.

På turen derud tænker jeg helt sikkert at det kunne være fedt at komme omkring Winsor Castle igen. Jeg ville også rigtig gerne omkring Warwick Castle og generelt bare se en masse Engelske slotte.

Harry Potter studios kunne også godt tåle et besøg mere, nu jeg alligevel skal tvinge min mand til at køre England rundt.

 

 

Dublin

Jeg vil rigtig gerne besøge Dublin, men jeg tror helt sikkert også det bliver en kør-selv tur, for jeg har nogle highlights jeg gerne vil se:

The Long Room

Trinity College

Book of Kells

Rock of Cashel

County Laois

 

 

Athen

Den eneste grund til jeg gerne vil til Athen er at se Acropolis. Jeg var som barn på Kreta (seks år gammel var jeg nok) og så Knossos, og jeg kan stadig huske meget af det jeg fik fortalt den dag af en turguide. Jeg var simpelthen SÅ fascineret af det. Det blev lidt starten på min mindre obssession med græsk mytologi.

Men jeg tænkte, hvis nu jeg skulle til Athen, så kunne man bare køre hen til og se Ancient theatre of Epidaurus og Mycenae.

 

 

Hawaii

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har sådan en drøm om at se Hawaii. Ananas plantager. Luau fester. Solnedgange, vulkaner, regnskove og sorte sandstrande. Det sted lyder simpelthen så magisk, at jeg længe har drømt om at besøge det.

 

 

 

Mont saint Michel

Denne tidevandsø har simpelthen nærmest en Hogwarts kopi af en borg til at ligge mellem små gader og huse bygget op af en bakketop. Billeder herfra har inspireret rigtig meget til en af mine historier jeg skriver på, så naturligvis drømmer jeg om at se det en dag.

Når man har været der, så kunne man jo lige smutte omkring Paris -> Disneyland

 

 

Efterling

Den barnlige sjæl i mig blev vild af begejstring da den fandt ud af at Efteling er en forlystelsespark i Holland der bygger på eventyr. Det er simpelthen et must visit for mig på et eller andet tidspunkt i mit liv.

 

 

Neuschwanstein slot – syd Tyskland

Ja, jeg har noget for smukke slotte må jeg tilstå. Og, det her slår jo virkelig dem alle. Så det vil jeg rigtig gerne se engang. Og nu har jeg jo haft mange vilde køreplaner i den her blogpost – men hey det er jo også drømmelisten – så kunne man jo lige køre omkring Salzburg og bo i huset hvor Captain von Trapp boede – Sound of Music. Jeg har hørt – jeg ved ikke om det er rigtigt – men at den familie som inspirerede til Sound of Music historien (der jo ganske rigtig bygger på a true story) skulle havde boet helt oprindeligt i det hus, man senere har filmet i.

 

 

Monaco – Firenze – Venedig

Jeg vil helt vildt gerne også på en lille køre ferie rundt mellem Nice, Monaco, Pisa, Firenze, Bologna og Venedig. Jeg har kun besøgt Venedig før, men det var kun som barn, så jeg vil rigtig gerne besøge det igen. Pisa var jeg egentlig lidt ligeglad med, men manden vil gerne se det. Firenze er helt sikkert højdepunktet for mig på den tur. Den by er simpelthen så flot på billeder og al den historie den rummer er simpelthen magisk.

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *