På det sidste #12

Det er ved at være lidt tid siden sidst, at jeg har lavet en ‘siden sidst’ opdatering, men det er først herefter en koldlungebetændelse, at der er noget der er værd at skrive om. En koldlungebetændelse der endelig sluttede efter 7 ugers hosten og 22 dages pencilinkur. Og selvom jeg kun har brugt måske én hel dag på at være sengeliggende, så har energien ikke rigtig været der til så meget, og jeg har ofte gået tideligt i seng, hvis ikke jeg har forsøgt at indhente arbejde.

Så det er først her de sidste par uger, at der har været noget der har været værd at skrive om. F.eks. har jeg været på ARoS for første gang – ja det er jo på tide når man har arbejdet i byen i over 5 år nu. Jeg var afsted med en flok fra arbejdet og forfatterne bag Aarhusguiden, for vi skulle fejre bogens udgivelse og alle der havde arbejdet på projektet var med. Det var super hyggeligt og jeg havde lejlighed til at komme lidt før og vade hele ARoS rundt og var nok mest af alt fascineret over ‘Boy’ som virker utrolig virkelighedstro og samtidig har forskellige udtryk efter hvilken vinkel man ser ham.

 

 

Siden sidst har jeg fået en virkelig fin (og virkelig tung) lysekrone op herhjemme. Jeg vandt den faktisk i en lille lodtrækning, fordi dem der før havde den ikke længere ville. Jeg føler mig ret heldig over at have vundet den, for ja, jeg elsker lysekroner! Men hvor gør man af en lysekrone som man ikke kan gå under, når man har så lavt til loftet som vi har – over sofabordet i biblioteksstuen selvfølgelig. Så der hænger den nu lige så fin og skaber det smukkeste lys.

 

 

 

Det har også været mors dag og jeg blev fejret med de smukkeste røde roser, som jeg slet ikke kunne holde liv i mere end tre dage – og så fejrede vi det med kage selvfølgelig.

 

 

Jeg har læst en del manus’er på det sidste. Jeg elsker mit job! Udover at være kreativ, får jeg nemlig også lov til at læse med på sidelinjen af spændende projekter og komme med mine tanker og input. Senest har jeg læst ‘Blodets sti’ som er bind 2 i ‘Et varsel af storm’ af Tobias Stenbæk Bro – og I kan godt glæde jer til efteråret hvor den udkommer.

 

 

 

I weekenden var jeg tilbage på min arbejdsplads – denne gang for at holde bogbloggerbrunch sammen med en flok andre bogbloggere og med Gry Kappel Jensen som i morgen udgiver ‘Roser og violer’ en bog jeg selv virkelig elsker (men mere om det i morgen på min anden blog) og som jeg har været grafiker på. Det var utrolig hyggeligt – og jeg vil egentlig ikke fortælle en masse om det, for det gør jeg på lørdag på Skrivepulten, så kig endelig forbi der.

 

 


 

 

Det var tilfældigvis også den dag at Politiken bragte mit interview. De havde interviewet mig fordi de gerne ville vise ‘Roser og violer’ af Gry Kappel Jensen som ugens omslag. Jeg skulle fortælle lidt om hvilke tanker jeg havde omkring designet af forsiden. Interviewet er endnu ikke online endnu, men det skulle det gerne komme på et tidspunkt, på den her side, hvis man er nysgerrig efter at læse mine tanker bag forsiden. Man kan også læse de andre ‘ugens omslag’. Jeg synes det er fedt, at det er kommet mere fokus på bogens ydre, for en fysisk bog er nemlig så meget mere end bogens indhold – for ellers kunne vi jo lige så godt bare lave alle bøger som ebøger.

 

 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on “På det sidste #12”