Serier jeg ser i øjeblikket #8

Det er ikke mange serier jeg følger med i i øjeblikket, ja faktisk kun én som det er ligenu. Og det er ikke fordi der ikke er nok på listen. Jeg vil blandt andet gerne se ‘Brevet til kongen’, ‘Vikings’ og den nyeste sæson af ‘The 100’ på Netflix og ikke mindst ‘World on fire’ på DR.

Men jeg har af en eller anden årsag mere lyst til at gribe ud efter gamle serier i øjeblikket, når tiden byder sig og det gør den i øvrigt sjældent i tiden. Jeg har heldigvis mine bøger som jeg dykker ned i, men her er to af de serier jeg har set siden sidst og den jeg stadig er i gang med:

 

Sanditon (set delvist på dvd og på dr) 

Sanditon efterlader mig splittet. På den ene side elskede jeg hvert øjeblik mens jeg så den, men samtidig var det også meget tydeligt, at historien ikke er skrevet færdig af Jane Austen. Det ville have været fuldstændig fantastisk, hvis de havde hold den mere i Jane Austens ånd. Folkene bag serien var heller ikke altid super gode til at være tro mod den historiske del og det er sådan en ting der skærer mig lidt i øjnene, når jeg ser den.

Så jeg er ikke videre imponeret af forsøget på at fortælle Jane Austens ufærdige bog til ende, men jeg nød så absolut historien og ville uden tvivl heppe på en sæson 2, men som det er nu, så ligger det desværre ikke i kortene.

 

 

 

Outlander – sæson 5 (set på Viaplay)

Outlander er efterhånden den tv-serie som jeg ser mest frem til, nu hvor Game of Thrones er færdig, men sæson fem var faktisk lidt af en skuffelse. Der var mange fyld-afsnit og ja, selvom der bestemt skete noget i sæson fem, så har det været den mindst begivenhedsrige sæson indtil nu, uden noget overordnet plot og uudnyttede potentialer. Men jeg har hørt at bogen – bind 5 – også skulle være den kedeligste af de ni udgivne bøger og at der har været taget en del friheder.

 

Suits – sæson 8 (set på Netflix)

Til forskel for det to andre serier, som jeg har set færdig, så er jeg stadig i gang med at se Suits. Jeg har fra starten af virkelig nydt den her serie, men jeg er lidt modløs her i sæson 8 indtil videre, fordi man virkelig kan mærke at de mangler Mike og Rachel. Dynamikken er fuldstændig splittet op og de nye tiltag de har forsøgt at lave lover ikke godt. Så afsnittene bliver ikke ligefrem lynkigget.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *