Forsideafsløring og hvad jeg har arbejdet på

Fabeldyr af Karin Hald

Fabeldyr udkommer 14. september

Jeg har simpelthen lavet en børnebog om Fabeldyr.

Åh, det føles nervepirrende, at sige og jeg har inden den her blogpost postet forsiden i 12 små klip på instagram. Noget der sikkert er en smule irriterende, men jeg har altid haft lyst til at gøre det, så jeg håber, at folk ikke lade sig irritere alt for meget.

Det her er en rigtig stor ting for mig og jeg har været igennem lidt af et følelsesregister med den her bog. Jeg har på ingen måde, været nær så cool omkring den her udgivelse, som jeg har været ved papbøgerne.

Men her er den! Forside og bogdesign af mig selv også – selvfølgelig.

Jeg håber sådan der er nogen der kan bruge den derude, for jeg synes selv lidt den har manglet på det danske bogmarked. Men det er jo bestemt ikke sikkert, at andre synes det.

Jeg kommer helt sikkert til at fortælle meget mere om bogen og processen senere, når vi nærmer os bogudgivelsen, men ligenu vil jeg bare fejre at den er gået i tryk og ude af mine hænder. Jeg kan ikke gøre mere.

Bagsideteksten:

Dybt inde i skoven lever den sky enhjørning.

Ved en guldskat holder en bister drage vagt.

Og i havets bølger svømmer en smuk havfrue.

 Kom med indenfor i en verden af fabeldyr. Lær mere om dragen, enhjørningen, havfruen, feen, trolden og endnu flere magiske skabninger. Hør om de myter, der er blevet fortalt gennem hundredvis af år, og test din egen viden i bogens ”Fup eller fakta”-quizzer.

Fabeldyr og andre magiske skabninger af Karin Hald er spækket med fascinerende historier, 
overraskende facts og forslag til sjove aktiviteter, du kan lave med familie og venner.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *